Image by Olia Gozha

Werkwijze

Wat kunt u verwachten bij een eerste consult?

We beginnen een eerste consult altijd met een anamnese, wat betekent dat we nauwkeurig vragen stellen en noteren wat uw klachten en symptomen zijn. Vervolgens maken we een Bodyscan met behulp van bio-resonantie, dit is een test- en behandelmethode. De methode is gebaseerd op kennis van acupunctuur, orthomoleculaire voeding, homeopathie, elektro acupunctuur en nog veel meer. Doel is om overzicht te krijgen van de meest verstoorde organen/meridianen. Als duidelijk is welke groep organen de meeste klachten geeft, dan kunnen we kijken wat daar een rol in heeft gespeeld.

 

Daarna wordt er met u besproken wat er gevonden is en kunnen we een behandeladvies opstellen. Bij een tweede (en volgende) consult(en) worden de resultaten en ervaringen van de behandeling besproken. Er vindt wederom een Bodyscan plaats. We kijken naar de verbeteringen en of er wijzigingen in het behandelprogramma nodig zijn,  of vervolgen de therapie.

Welke therapieën voeren wij in de praktijk uit?

Hieronder geven we een beknopt overzicht van de verschillende behandelingen die u bij ons kunt volgen. 

  • Ontgiften


Het inwendig reinigen van het lichaam is in deze tijd van veel vervuiling erg belangrijk. Door bijvoorbeeld de Body Detox. Maar ook de gastro-intestinale reiniging van de organen zoals lever en gal, de nieren, het lymfestelsel en niet onbelangrijk het darmstelsel. Door het lichaam te ontdoen van gifstoffen krijgt het weer meer kracht om zichzelf te herstellen en worden tal van klachten verholpen of voorkomen. 

  • Body Detox


Bij deze therapie plaatst u de voeten in een speciaal voetenbad. Door middel van elektrolyse ontstaat er een zuigeffect waardoor afwisselend een positief en negatief magnetisch veld wordt gecreëerd. Afvalstoffen worden afgevoerd (het water verkleurt daardoor) en de elektromagnetische impulsen prikkelen en deblokkeren de organen. Uw lichaam wordt ontgift en uw energieniveau wordt aanzienlijk verhoogd. 

  • zuiveren van de uitscheidingsorganen

  • geleidelijk overschakelen op een gezonde voeding

  • opbouwen van een gezonde darmflora

  • lichaamsbeweging

  • specifieke homeopathische middelen met een uitscheidende of zuiverende functie

  • verbetering van de kwaliteit van de lucht binnenshuis

  • stimulering en zuivering van de lymfestroom door bepaalde kruiden

  • Cupping

Deze therapie bestaat uit het plaatsen van bekers op het relevante lichaamsdeel met als doel een vacuüm in elke beker te creëren. Het vacuüm veroorzaakt een zuigsensatie die de stromen van bloed- en lichaamsvloeistoffen stimuleert. De verbeterde stromingen kunnen toxines uit het lichaam drijven en stagnatie deblokkeren die onmiddellijke verlichting van pijn en stress geven.

Behandelovereenkomst

U kunt de behandelovereenkomst hier downloaden.

Alle behandelingen zijn op eigen risico.