top of page
19274.jpg

Waar bijen zijn is gezondheid​

De kracht van gezonde honing en veel meer..... 

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 75,00

Mirapi

MirApi is een nieuwe naam in het therapeutisch bijen producten segment. De naam bestaat uit een samenvoeging van therapeute en imker  Mirjam Hofman en de unieke natuurgeneeskundige behandelmethode apitherapie maakt samen MirApi.

Professioneel en therapeutisch met bijen

Mirjam Hofman is de eerste officiële zogenaamde Apitherapeute in Nederland. Zij heeft van bijen-volken en haar unieke therapeutische producten zoals honing, propolis, koninginnegelei  maar ook de bijzondere werking van bijenkaslucht haar professie gemaakt.

Natuurzuiver en gezond

Apitherapie, staat voor therapeutische behandeling met gebruikmaking van natuurzuivere bijenproducten. Deze vorm van therapie bestaat al eeuwen als therapeutische behandeling. De eerste rots tekeningen hierover werden al eeuwen geleden gemaakt door de oude Egyptenaren. Onderdeel van de behandeling kan bestaan uit onder andere super gezonde bijenproducten zoals honing, propolis, koninginnengelei, bijenwas, bijengif en stuifmeelpollen.​

Bent u arts of therapeut en heeft u vragen met betrekking tot Apitherapie en het gebruik van MirApi-therapeutische producten, neem dan contact op via email: info@mirapi.org

Gezondheidspraktijk Corpus Mentis

We beginnen een eerste consult altijd met een anamnese, wat betekent dat we nauwkeurig vragen stellen en noteren wat uw klachten en symptomen zijn. Vervolgens maken we een Bodyscan met behulp van bio-resonantie, dit is een test- en behandelmethode. De methode is gebaseerd op kennis van acupunctuur, orthomoleculaire voeding, homeopathie, elektro acupunctuur en nog veel meer. Doel is om overzicht te krijgen van de meest verstoorde organen/meridianen. Als duidelijk is welke groep organen de meeste klachten geeft, dan kunnen we kijken wat daar een rol in heeft gespeeld.

Therapieën

▶︎ Ontgiften 

▶︎ Body Detox

▶︎ Gastro-intestinale reiniging

▶︎ Orthomoleculaire therapie

bottom of page