Hoe je honing effectief als medicijn kunt gebruiken

Bijgewerkt: 23 okt 2019

Transformeer je gezondheid met levend voedsel uit de natuur
Eten voor je gezondheid is nog nooit zoeter geweest


Wie houdt nu niet van zoete hapjes en drankjes, iedereen denk ik wel.

 

Het is moeilijk om als zoet voedsel geloofwaardigheid te boeken en als gezondheidsvoedsel op de kaart te komen. Dit geldt vooral voor de karamelachtige stof die wij kennen als honing.


Het lijkt dan ook dat dit natuurzuivere bijenproduct tegen de logica van de hedendaagse gezondheidscultuur ingaat. De meeste mensen, inclusief de artsen, associëren deze zoete stof spontaan met extra calorieën, gewichtstoename, diabetes, tandbederf, hyperactiviteit, slecht immuunsysteem, obesitas en talloze gezondheids- en voedingssabotages.


Het is waarschijnlijk een stuk eenvoudiger om iemand te overtuigen om bittere pillen te slikken voor de gezondheid dan iemand aan te zetten om honing te eten voor de gezondheid. Het oude gezegde "wat de boer niet kent dat vreet hij niet" werkt krachtig in het hoofd van mensen. Natuurlijk kan ik deze mentaliteit begrijpen, want dagelijks wordt ons het oor gefluisterd dat suikers ongezond zijn. Intussen eten we vrolijk als op wat verpakt en bewerkt in plastic flessen, potten en zakken in de supermarkt ligt. Met als resultaat dat de helft van de bevolking kampt met overgewicht en last heeft van een hele reeks klachten die men kan scharen onder de noemer welvaartsziekten.

 

Laat je meenemen in deze wonderlijke wereld van apitherapie, waarbij de geheimen van dit zoete product één voor één worden onthult.


Welkom,


Mirjam Hofman


0 keer bekeken

Corpus Mentis

Waterstraat 11 

4588KL Walsoorden

Mobiel: 06 293 00 968
 

Kvk: 591 65 677

Btw: NL001830029B24

Neem contact met ons op

  • Corpus Mentis