top of page
Image by Zé Zorzan

Body Detox 

 

Ontgiften van het lichaam

De dagelijkse blootstaan aan vervuiling van lucht, ons voedsel en chemicaliën is onvermijdelijk. Door middel van de Body Detox methode wordt het zelfherstellend regulerend vermogen van het lichaam weer in evenwicht gebracht. Door middel van deze methode ontdoet het lichaam zich van belastende zuren, gif- en afvalstoffen. Hierdoor gaan lichaam en geest beter en efficiënter functioneren en wordt de kwaliteit van het leven aanzienlijk verhoogd.

Hoe gaat Body Detox in zijn werk?

Tijdens de Body Detox behandeling plaatst u de voeten in een speciaal voetbad. Dit apparaat produceert een magnetisch veld en door middel van elektrolyse slaan elektrisch geladen deeltjes op de huid. Er ontstaat een zuigeffect (osmotisch effect) door een afwisselend positief en negatief magnetisch veld te creëren. Afvalstoffen worden afgevoerd doordat zij zich binden aan ionen van de elektrolyse. De prikkels van het elektromagnetisch veld gaan door het hele lichaam en prikkelen en deblokkeren de organen, waardoor het energieniveau van de cellen wordt hersteld. De reden dat dit via de voeten optimaal kan werken, is dat hier veel reflexzones en meridiaanverbindingen bestaan. Uw lichaam kan zich nu ook beter en meer ontgiften. Tijdens de behandeling ziet u de kleur van het water veranderen door bepaalde stoffen uit het water die neerslaan, maar ook door de schadelijke stoffen en vrije radicalen (agressieve zuurstofmoleculen) die uit ons lichaam zijn vrijgekomen. Naarmate u meer gereinigd bent, kan de verkleuring van het water ook veranderen. De Body Detox behandeling duurt dertig minuten.

Wanneer kan Body Detox helpen?

Deze behandeling kan nuttig zijn voor mensen die kampen met vermoeidheid, lusteloosheid, hoofdpijn, eczeemklachten of een slechte doorbloeding van de huid. Ook bij het streven naar een beter gewicht is Body Detox een goede ondersteuning. Detoxen (ontgiften en ontslakken) zorgt voor een beter evenwicht in het lichaam tijdens het afslankproces, waardoor men zich energieker en fit voelt. Deze behandeling is zeer intensief, wat men kan zien aan de sterke verkleuring van het water. De kleur van het water kan per cliënt verschillen: het water kan bijvoorbeeld zwart, rood, groen, bruin, wit en geel verkleuren. Body Detox wordt niet aangeraden voor mensen met een pacemaker, epilepsie, zwangerschap of mensen die een orgaantransplantatie hebben ondergaan.
 

Wat zijn de te verwachte resultaten van Body Detox?

Een intensieve reiniging met Body Detox zorgt voor meer evenwicht en vitaliteit in uw leven. De organen functioneren beter en het lichaam kan zichzelf beter en meer ontgiften, wat ook het afslankproces sterk kan bevorderen. Deze behandeling is snel, doeltreffend en eenvoudig. Het bio-energetische veld van het lichaam wordt weer in evenwicht gebracht en het zelfregulerend vermogen wordt gestimuleerd. Vrije radicalen, die gezond weefsel aantasten en ziekten veroorzaken, worden afgevoerd. Het gevoel dat uw lichaam niet op kan tegen alledaagse situaties zal verdwijnen door Body Detox en u zult zich weer fit en energiek voelen. Uit onderzoek is gebleken dat het beste resultaat wordt behaald na acht tot tien behandelingen.

bottom of page